เปิดลานแอโรบิก Colorful Night Party

On Wednesday 31 October 2018, the Sports Science Department By the 3rd year of sports science students organized the Colorful Night Party aerobics event. There will be booths for every class of activities in the health sports club, such as Boxing Yoga Stepaerobic Functional training and a special show. with With the objective of enhancing good health for students, staff, and spending free time to benefit. Assoc. Prof. Olarn Phromalikit honored as the president Vice President for Student Development at Srinakharinwirot University